Ezt várom a fordulótól: Gergely Péter

A tizenharmadik forduló összecsapásaira Torkos Attilától kértünk tippeket a múlt héten. Középső védőnknek nem volt szerencséje, ugyanis két mérkőzés – Mezőkövesd II-Sajóbábony, Eger-Füzesgyarmat – elmaradt, így csak nyolc összecsapásból gyűjtögethette a pontjait. (Zárójelben Attila tippjei.)

Tállya-Jászberényi FC 0-1 (0-2) 1 pont

SBTC-Kisvárda II 0-1 (1-2) 3 pont

Tiszafüred-Cegléd 3-0 (1-0) 1 pont

Putnok-DVTK II 1-4 (1-2) 1 pont

Sényő-DVSC II 2-1 (2-0) 1 pont

Ez összesen hét pont. Természetesen amikor pótolják az elmaradt meccseket, hozzáadjuk majd az újabb találatokat pontjaihoz. Mint ahogy hozzáadtuk Süttő Attilának is, hiszen a nyolcadik fordulóban elmaradt Füzesgyarmat-BVSC találkozót lejátszották szerdán – 5-0-ra nyert a hazai gárda -, s Attila egy ponttal megtoldotta eddigi eredményét.

A tippverseny állása: 1. Süttő Attila 20, 2. Lőrincz Attila 13, 3. dr. Gottdiener Lajos, Fekete Olivér 11- 11, 5. Pikó Attila 10, 6. Szőllősi Ferenc, Szanyi Krisztián 9-9, 8. Hodgyai László 8, 9. Torkos Attila 7 pont.

A hét végi, tizennegyedik forduló előtt Gergely Pétert faggattuk a várható esélyekről, ám mielőtt még a vasárnapi meccseket vettük volna górcső alá, kicsit visszatekintettünk tállyai győzelmünkre.

  • Tállyán soha nem egyszerű játszani, de most talán még annál is erősebbek voltak, mint amit vártunk tőlük – elevenítette fel az elmúlt hétvégét Gergely Péter. – Sok helyzetünk volt, a meccs nagy részében nálunk volt a labda, de 1-0 után nem zártuk le végleg a találkozót. Ettől pedig vérszemet kaptak a hazaiak. Miközben mi inkább a biztonságra törekedtünk már, hogy ne kapjunk gólt, ők minden mindegy alapon a hajrában többször is veszélyeztettek. Szerencsére stabilak voltunk és megőriztük előnyünket.

És akkor lássuk Gergely Peti hétvégi előzetesét.

Jászberényi FC-Hatvan 3-0

Nem a kötelező optimizmus mondatja velem, de itthon más eredményt nem tudok elképzelni, mint biztos győzelmet. A tállyai siker még jobban összekovácsolta csapatunkat.

Balassagyarmat-Eger 1-1

A hevesieknek szerintem nem tett jót a kimaradt forduló, a szívós hazaiak pedig egy pontra jók lehetnek így.

Tiszakécske-Tiszafüred 2-0

Ha fordított lenne a felállás, még azt mondanám, a Füred otthon meglepheti a listavezetőt, de Kécskén egyértelműen az éllovas a favprit.

Cegléd-SBTC 1-0

Meglepő számomra a ceglédiek idei szereplése. A szezon előtt még dobogóról beszéltek, most meg lassan a kiesés elől kell menekülniük. Ennek ellenére azt mondom, kikínlódják most a három pontot.

Kisvárda II-Mezőkövesd II 1-2

Meglepetést várok, a sereghajtó vendégek az elmúlt meccseken már egész jó teljesítmény nyújtottak.

Sajóbábony-BVSC 0-2

Bábonyban soha nem egyszerű a vendégek helyzete, de a fővárosi gárda a szerdai pofon után feláll a padlóról.

Tiszaújváros-Sényő 2-2

Országos iksz, négy góllal.

DVSC II-Putnok 1-1

A Putnok bárhol jó egy pontra.

DVTK II-Tállya 0-1

Megtapasztaltuk az elmúlt fordulóban, milyen kellemetlen ellenfél a Tállya. Úgy érzem bedarálják a miskolci fiatalokat.

Gyöngyös-Füzesgyarmat 1-2

Egy rövid fellángolás után megint rossz passzba került volt csapatom. A Füzesgyarmat ráadásul erős gárda, mely jókora lökést kaphat a tegnapi, 5-0-ás győzelmétől. Idegenben is nyerni fog.

  • A következő fordulóra szeretném ha Papp Patrik tippelne – passzolta tovább a labdát Gergely Peti.

Be the first to comment

Leave a Reply