Ezt várom a hétvégi fordulótól: dr. Gottdiener Lajos

Új játékot indítunk oldalunk. Minden forduló előtt megkérünk valakit a csapatunkhoz tartozók közül, hogy mondja el milyen eredményeket vár az adott játéknapon és röviden indokolja meg tippjeit. A telibe talált eredmény 5 pontot ér (pl: 2-1 a végeredmény és ezt is tippeli játékosunk), ha csak a különbség stimmel 3 (pl: 3-1 a végeredmény, de a tipp mondjuk 2-0), amennyiben csupán a győztest találja el 1 (pl: 2-1 a végeredmény, a tipp pedig mondjuk 4-0 volt) pont a tippelő jutalma.  Végül pedig játékosunk “kihív” valakit a következő tippelésre. A szezon végén a legtöbb találatot elérő játékos jutalomban részesül!

Az első tippelőnk: dr. Gottdiener Lajos

Tiszakécske-Jászberényi FC 1-2

A klub elnökeként nem is kívánhatok mást, minthogy bravúrt érjünk el a listavezető otthonában. Ha olyan játékra leszünk képesek, mint egy hete, a Cegléd ellen, meglepetést okozhatunk.

Mezőkövesd II-Tállya 1-1 

Minden (rossz) sorozat megszakad egyszer, a hazaiak megszerzik első pontjukat az NB III-ban.

SBTC-Hatvan 1-1

Szomszédvárak találkoznak, s az ilyen meccsek mindig kiszámíthatatlanok.

Tiszafüred-Füzesgyarmat 3-2

Márcsak Ábrahám Tamás barátom miatt is, meg hát megyei csapatról van szó, szurkolok a Tiszafürednek, mely otthon, gólzáporos meccsen legyőzi a nagyon masszív Füzesgyarmatot.

Balassagyarmat-Gyöngyös 2-1

Erős kerete van a Balassagyarmatnak, de még nem állt össze igazán. A Gyöngyös legutóbb nagy pofont kapott otthon, mely most megszorongatja vendéglátóját, de pont nélkül marad.

Cegléd-DVTK II 2-0

A legutóbbi fordulóban láttuk a Ceglédet, a mezőny egyik legjobb csapata, simán nyer otthon.

Kisvárda II-DVSC II 1-2

Debreceni születésű vagyok, így természetesen, hogy szurkolok Szatmári Csaba barátom csapatának.

Sajóbábony-Tiszaújváros 0-0

A bábonyiak otthon veszélyesek lehetnek bárkire, az Újváros is csak egy pontot tud hazavinni.

BVSC-Putnok 1-0

A fővárosiak rutinos, NB I-et megjárt játékosok alkotta gárdája jól kezdte a szezont, úgy gondolom, nagy csatában újabb győzelmet arat a szervezett borsodi alakulat ellen.

Eger-Sényő 3-3

A forduló rangadója gólzáporos meccset hoz, s mivel a két, egyaránt dobogóra pályázó együttes testvériesen megosztozik a gólokon, döntetlennel ér véget a kilencven perc.

A következő, szerdai fordulóra tippeljen csapatunk kapitánya, Szőllősi Feri – passzolta tovább a labdát dr. Gottdiener Lajos.