Ezt sajnos elszúrtuk: Jászberényi FC-Cigánd 2-2 (2-1)

Ma délután, hazai környezetben a tavasszal még profiligában szerepelt cigándi együttest fogadtuk bajnoki mérkőzésen.

Kiss Balázs és Sorecz Szabolcs eltiltása miatt ugyan az a négyes alkotta ezúttal is hátsó alakzatunkat, mint egy hete, Tiszaújvárosban, sőt nem csak a védelmünk, a teljes kezdőcsapat megegyezett a legutóbb pályára lépett gárdával.

Jászberényi FC-Cigánd 2-2 (2-1)

Jászberény, 300 néző, vezette: Kovács Imre (Szarvas László, Vad Anita)

JFC: Menczeles – László, Mile, Hevesi-Tóth, Fejes – Lékó – Lukács, Tisza, Ludasi, Nagy R. (Szilágyi, 70.) – Bálint A. (Háda, 58.). Edző: Gelei Károly.

Cigánd: Sánta – Répási, Baksa, Ötvös, Benke – Horváth A., Balla – Tömő, Szöllősi F., Pásztor (Kovács G., 31.) – Molnár T. (Oláh, 87.). Edző: Szénay Péter.

4. perc: László remekül ment el a jobb oldalon, visszagurított a tizenhatos sarkára, Lukács átvette a labdát, majd két lépés után kilőtte a hosszú sarkot, 1-0.

20. perc: Labdát szereztünk a felezővonal közelében, Lukács mesteri labdával ugratta ki Bálintot, aki egyedül tört kapura és nem is hibázta el a helyzetet, 2-0.

27. perc: Jobb oldali beadásra Menczeles kilépett a kapujából, ám éppen Hevesi-Tóth Tamásra öklözte a labdát, mely védőnk a hálóba pattant, 2-1.

55. perc: Fejes a bal oldali vonal közeléből középre passzolt, Lékó elvétette, így a mögötte álló Molnár köszönte szépen és bevezette a labdát a tizenhatoson belül, ahol az utána loholó Lékó buktatta. Tizenegyes és kiállítás. A büntetőt Szöllősi higgadtan értékesítette, 2-2.

Agyon nyert meccset adtunk döntetlenre. Az első félidő közepén úgy tűnt, csak az lesz a kérdés, hogy hány góllal nyerünk, ám a peches öngól után “összeestünk”. A második játékrész elején aztán nem csak egyenlített a vendéggárda, de létszámhátrányba is kerültünk. A pályán lévők óriási akarattal küzdve ellensúlyozták a cigándi emberelőnyt, s bár itt is, ott is akadt még helyzet, több gól már nem született.