Ezen az úton kell tovább menni a hétvégén is

Mint köztudott, csapatunk szombaton délután 4-1-es győzelmet aratott a Hatvan ellen, s ezzel ötpontos előnyre szert téve, megerősítette harmadik helyét közvetlen üldözői előtt.

– Az eredmény nem tükrözi hűen, mekkora küzdelem árán gyűjtöttük be a három pontot – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Gelei Károly, kettőt aludva a hét végi rangadóra. – Bár nem játszottunk igazán jól, végig fegyelmezetten futballoztunk, s a második félidőben felőröltük ellenfelünk ellenállását. Úgy gondolom, a harmadik gólunkkal eldöntöttük a meccset, attól kezdve már nem kellett izgulnunk a kispadon sem.

A kazincbarcikai vereséget követően ilyen meccsre számított?

– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, függetlenül borsodi vereségünktől, hiszen a Hatvan sokkal jobb csapat annál, mint amit jelenlegi helyezése mutat. Tulajdonképpen azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam, nehéz csatában birkóztuk ki a győzelmet. Menczeles Iván kollégám szokta ilyenkor mondani, “ezen az úton kell tovább menni”. Nos, Nyírbátorban hasonló összecsapás vár ránk a hét végén …

Mit lehet tudni a szombati összecsapásról szállított Thomas Prasler állapotáról?

– Szerencsére nincs nagyobb baj, az ütközést követően rövid idő múlva kitisztult a látása. A kórházból még szombaton kiengedték, de néhány napos pihenőt rendeltek el számára.

Csapatunk az őszi idény utolsó fordulójában, szombaton kora délután – 13 órakor lesz kezdés – Nyírbátorban lép pályára.