Ez történt Keleten, a 15. fordulóban

A magyar labdarúgó válogatott ma esti világbajnoki selejtezője miatt az NB III Keleti csoportjában valamennyi összecsapást szombaton rendezték. A 15. fordulóban több összecsapáson is borult a papírforma, így még szorosabb lett az élmezőny állása, mint eddig volt.

Talán még a legelvakultabb barcikai szurkolók sem számítottak rá, hogy több góllal nyer csapatuk ellenünk, mégsem ez volt a játéknap legváratlanabb eredménye. A mezőny hátsó régiójából felkapaszkodni szándékozó – a következő fordulóban éppen hozzánk látogató – Hatvan sikerére a dobogóra pályázó Putnok ellen, viszont már felkapták a fejüket a szurkolók. hasonlóan váratlannak mondható az RKSK hazai veresége a Tiszaújvárossal szemben. A Salgótarján és a REAC győzelmével jelezte, nem tett le arról, hogy a téli szünetig dobogó közelbe verekedje magát.

Eredmények: Hatvan-Putnok 1-0, RKSK-Tiszaújváros 1-2, BKV Előre-Salgótarján 0-5, Monor-Újpest II 5-0, REAC-Debrecen II 2-0, Diósgyőr II-MTK II 1-2, Tállya-Hajdúböszörmény 2-1, Nyírbátor-ESMTK 1-0.