Ez történt az ötödik fordulóban

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parádés fordulón van túl a harmadosztályú labdarúgó bajnokság mezőnye. A vasárnap lejátszott nyolc mérkőzésen 37 gólt láttak a nézők, a tizenhat együttesből csupán a Cigánd és a Tiszaújváros játékosai nem találtak a kapuba.

Ami számunkra a legörömtelibb: a gólparádéban csapatunk vitte a prímet, Arany László tanítványai hét(!) alkalommal vették be ellenfelük kapuját. A putnokiak is kivágták a rezet, Cigándon gurítottak egy ötöst, míg a Nyírbátor, a Szolnok, a Debrecen és a Tállya egyaránt 4-4 gólt szerezve diadalmaskodott. Ugyanakkor az ESMTK igencsak megizzadt a győzelemért a Tiszaújváros ellen, míg az esélyesebbnek vélt Eger hazai pályán ki is kapott a Füzesgyarmattól. Meglepetésnek számít az eddig veretlen Sényő sima veresége a Tiszaligetben. Nem is az a váratlan, hogy pont nélkül maradtak a hajdúságiak, hanem vereségük különbségére kaphatják fel fejüket a szurkolók.

Eredmények: Jászberényi FC-Sajóbábony 7-1, Cigánd-Putnok 0-5, ESMTK-Tiszaújváros 1-0, DVTK II-Nyírbátor 1-4, Szolnoki MÁV-Sényő 4-1, DEAC-Gyöngyös 4-1, Eger-Füzesgyarmat 1-2, Tállya-Salgótarján 4-1.