Ez történt az ötödik fordulóban

Nem járunk messze a valóságtól, ha azt írjuk – függetlenül attól, hogy sok van még hátra -, az egész őszi idény legnagyobb meglepetését okozta csapatunk a bajnokság ötödik fordulójában azzal, hogy mindhárom pontot hazahozta Tiszakécskéről. Az újabb siker pedig a tabella első helyére repítette együttesünket!

Több meglepő eredményt is hozott az ötödik játéknap. Azon túl, hogy csapatunk nyert a forduló előtt listavezető Tiszakécske otthonában, arra is kevesen számítottak, hogy a mindezidáig nyeretlen kis-Diósgyőr ötöt rúg a Cegléd vendégeként, hogy a BVSC csak csak egy pontot szerez hazai környezetben a Putnokkal szemben vagy éppen az ezer sebből vérző Sajóbábony legyőzi a Tiszaújvárost. A Tállya fontos győzelmet aratott Mezőkövesden, míg a Gyöngyös megszerezte idei első pontját a szezont nagy reményekkel kezdő Balassagyarmat otthonában. Az Eger nyerte a Sényő elleni rangadót, s ezzel fellépett a dobogóra. A “fakók” derbijén a kis-Loki idegenben diadalmaskodott.

Eredmények: Tiszakécske-Jászberényi FC 1-2, Mezőkövesd II-Tállya 2-3, SBTC-Hatvan 1-1, Tiszafüred-Füzesgyarmat 0-1, Balassagyarmat-Gyöngyös 1-1, Cegléd-DVTK II 1-5, Kisvárda II-DVSC II 1-3, Sajóbábony-Tiszaújváros 3-1, BVSC-Putnok 3-3, Eger-Sényő 1-0,