Ez történt a tizenötödik fordulóban

Az őszi idény utolsó bajnoki fordulójában csapatunk egy pontot szerzett Egerben, s félidőben a harmadik helyről várhatja a hétvégi, “tavaszi” folytatást.

Az őszi bajnok Füzesgyarmat győzelemmel zárta remek első félévi sorozatát, a Tiszaújváros ellen tartotta otthon a három pontot. Legnagyobb kihívója, a szintén NB II-be pályázó DEAC a debreceni házirangadón két gólos hátrányból felállva, a hosszabbításban szerzett találattal legyőzte a kis-Lokit. Az ESMTK egykori játékosunk, Herczeg László góljával nyert a dobogóról leszoruló Cegléd ellen, míg a Sényő nagy csatában diadalmaskodott Miskolcon. A Tállya már, már győztesnek érezhette magát Hatvanban, ám végül a házigazda egyenlített a hajrában. A Gyöngyös meglepetésre hazai környezetben pont nélkül maradt a Balassagyarmattal szemben. A Putnok hazai meccse elmaradt az Ózd ellen, a vendégcsapat nem tudott kellő számú játékossal elutazni borsodi vendéglátójához.

Eredmények: Eger-Jászberényi FC 1-1, Füzesgyarmat-Tiszaújváros 1-0, DVSC II-DEAC 2-3, ESMTK-Cegléd 1-0, DVTK II-Sényő 3-4, Hatvan-Tállya 1-1, Gyöngyös-Balassagyarmat 1-2, Putnok-Ózd elmaradt.