Ez történt a tizennegyedik fordulóban

Bár már a kezünkben éreztük a három pontot, végül mégis “csak” döntetlenre végeztünk idei utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésünkön a hét végén. Ezzel pedig elszalasztottuk annak lehetőségét, hogy felzárkózzunk a dobogósok mögé.

A listavezető Monor magabiztosan nyert, s mivel a Salgótarján pontokat hullajtott, az ESMTK meccsét pedig elhalasztották, növelte előnyét az első helyen. Továbbra is szárnyal a Tiszafüred, mely újabb győzelmének köszönhetően immár a negyedik helyre rukkolt előre. A Balassagyarmat viszont éppen ellentétes formát mutat, a korábban titokban még feljutásban is reménykedő gárda ismét vereséget szenvedett, s már kiszorult az első tíz közül is. Hatpontos meccsen, idegenben nyert a sereghajtó kis-DVTK, mely így helyet cserélt legyőzöttjével. A Tiszaújváros hozta a kötelező győzelmet és továbbra is a középmezőnyben tanyázik.

Eredmények: DEAC-Jászberényi FC 2-2, Tiszaújváros-Füzesgyarmat 2-0, Balassagyarmat-Cigánd 0-2, Salgótarján-Putnok 1-1, Tiszafüred-Nyírbátor 2-1, Gyöngyös-Monor 1-3, Tállya-DVTK II 1-3. Az ESMTK-MTK II mérkőzést november 29-én rendezik.