Ez történt a tizenharmadik fordulóban

Szombaton és vasárnap a tizenharmadik forduló mérkőzéseit rendezték meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk gól nélküli döntetlenre végzett, s ezzel egy helyet előre lépett a táblázaton.

A játék nap rangadóján a listavezető Monor nem bírt “kihívójával”, az ESMTK együttesével, a döntetlennek pedig Salgótarjánban örültek a legjobban, hiszen a nógrádiak cigándi győzelmüknek köszönhetően felléptek a dobogó második fokára. A legnagyobb meglepetést a Tiszafüred gárdája okozta, mely idegenben győzte le a Putnokot és immár az ötödik helyre lopakodott előre. Tovább tart a Balassagyarmat gyengélkedése, mely ezúttal a Tiszaújváros ellen maradt pont nélkül. A Nyírbátor érvényesítve a papírformát, nyert hazai környezetben a Gyöngyös ellen, míg a kis-MTK kiköszörülte a múlt heti csorbát és legyőzte a DEAC gárdáját. A DVTK II ismét vereséget szenvedett, s visszacsúszott az utolsó helyre.

Eredmények: Jászberényi FC-Tállya 0-0, Cigánd-Salgótarján 0-3, Tiszaújváros-Balassagyarmat 3-2, Monor-ESMTK 0-0, Nyírbátor-Gyöngyös 3-1, Putnok-Tiszafüred 1-3, MTK II-DEAC 2-0, Füzesgyarmat-DVTK II 2-1.