Ez történt a tizenegyedik fordulóban

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság tizenegyedik fordulójában csapatunk bravúros győzelmet aratott Füzesgyarmaton. Rajtunk kívül még négy csapat is idegenben gyűjtötte be a három pontot.

A listavezető Monor könnyed sikert aratott hazai pályán a sereghajtó Tállya ellen, míg legnagyobb riválisa, az ESMTK legénysége rangadót nyert a Putnok otthonában. Nógrádban megyei rangadót rendeztek, melyen az elmúlt hetekben megtorpanni látszó Salgótarján udvariatlan vendégnek bizonyult, haza vitte a három pontot Balassagyarmatról. A Tiszafüred egyre jobban belelendül, Csillag László csapata most Tiszaújvárosban diadalmaskodott. A Nyírbátor és a kis-MTK egyaránt két gólos győzelmet aratott a hét végén, a tavasszal még NB II-ben szerepelt Cigánd viszont hazai környezetben maradt alul az újonc Gyöngyössel szemben.

Eredmények: Füzesgyarmat-Jászberényi FC 0-3, Monor-Tállya 5-1, Putnok-ESMTK 0-1, Balassagyarmat-Salgótarján 2-4, Nyírbátor-DEAC 3-1, MTK II-DVTK II 2-0, Cigánd-Gyöngyös 1-2, Tiszaújváros-Tiszafüred 1-2.