Ez történt a tizedik fordulóban

Szombaton és vasárnap a tizedik forduló összecsapásaira került sor a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Mint köztudott, csapatunk hazai környezetben vereséget szenvedett, és hátrébb csúszott a táblázaton.

A játéknap több meglepetést is hozott. Az eddig remekül szereplő Salgótarján otthon kapott ki az újonc Füzesgyarmattól, míg a listavezető Monor csak nagy hajrával, két gólos hátrányból felállva tudott pontot menteni a kieső helyen tanyázó kis-Diósgyőrrel szemben. A Tiszafüred megszórta a Balassagyarmatot, miként a Tiszaújváros is öt gólt szerzett Gyöngyösön. Még rajtuk is túl tett a Nyírbátor, mely idegenben rúgott féltucatot a Tállyának. A Putnok zsinórban negyedik meccsén diadalmaskodott, s ezzel fellépett a dobogó legalsó fokára. Az ESMTK nem kegyelmezett a tavasszal még NB II-ben szerepelt Cigándnak sem, és két pontra felzárkózott az éllovas mögé.

Eredmények: Jászberényi FC-MTK II 0-2, DVTK II-Monor 3-3, ESMTK-Cigánd 2-0, Tállya-Nyírbátor 2-6, DEAC-Putnok 1-3, Gyöngyös-Tiszaújváros 3-5, Tiszafüred-Balassagyarmat 5-2, Salgótarján-Füzesgyarmat 0-1.