Ez történt a kilencedik fordulóban

Tegnap délután a kilencedik forduló mérkőzéseit rendezték meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Mint köztudott, csapatunk pont nélkül maradt a listavezető otthonában. A játéknap érdekessége, hogy egyetlen pályán sem született döntetlen.

A forduló meglepetését a sereghajtó Tiszafüred együttese okozta, mely a második Salgótarján otthonában diadalmaskodott. A nógrádiak botlását kihasználta az ESMTK, Tiszaújvárosban nyert és fellépett a dobogó második fokára. A Cigánd és a Balassagyarmat nagy csatában, a Putnok könnyedén tartotta otthon a három pontot. A kis-Diósgyőr edzőt váltott a héten, s azonnal bravúros győzelmet aratott Nyírbátorban. Már, már úgy tűnt, a kis-MTK pontot veszít az újonc Füzesgyarmat otthonában, ám az utolsó percben sikerült begyötörnie a mindent eldöntő találatot.

Eredmények: Monor-Jászberényi FC 2-0, Salgótarján-Tiszafüred 1-3, Tiszaújváros-ESMTK 1-2, Cigánd-DEAC 2-0, Balassagyarmat-Gyöngyös 2-1, Nyírbátor-DVTK II 1-3, Putnok-Tállya 4-1, Füzesgyarmat-MTK II 1-2.