Ez történt a huszonkettedik fordulóban

Vasárnap délután a huszonkettedik forduló mérkőzésein léptek pályára az NB III-as bajnokság Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk rendkívül fegyelmezett, taktikus játékkal magabiztosan érvényesítette a papírformát és mindhárom pontot haza hozta Salgótarjánból.

Ugyanakkor vetélytársaink botlottak a hét végén: a Szolnoki MÁV méretes pofonba szaladt bele Füzesgyarmaton, míg az ESMTK Sényőn szenvedett vereséget. Ennek köszönhetően csapatunk a tabella első helyére ugrott! A Putnok rossz sorozatát lezárva nyert a Sajóbábony ellen, míg a Nyírbátor a múlt heti bravúr után csak döntetlenre volt képes a kieső-jelölt Cigánddal szemben. A debreceni egyetemisták Egerből hazavitték a három pontot, a Tiszaújváros pedig kiütéses győzelmet aratott a Tállya elleni helyosztón. A Gyöngyös hazai pályán bukta el a kis-Diósgyőr elleni kiesési rangadót.

Eredmények: Salgótarján-Jászberényi FC 0-4, Füzesgyarmat-Szolnoki MÁV 5-1, Sényő-ESMTK 1-0, Putnok-Sajóbábony 2-0, Nyírbátor-Cigánd 1-1, Eger-DEAC 1-2, Tiszaújváros-Tállya 4-0, Gyöngyös-DVTK II 0-1.