Ez történt a huszonegyedik fordulóban

A huszonegyedik forduló összecsapásait rendezték meg tegnap az NB III-as bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk ezúttal küzdeni tudásból vizsgázott ötösre, vesztett állásból fordítva gyűjtötte be az újabb három pontot.

A forduló – mondhatni szokás szerint – bővelkedett meglepetésekben. Ki gondolta volna a kezdés előtt, hogy a listavezető ESMTK hazai pályán pont nélkül marad a Nyírbátorral szemben, vagy éppen a Putnok vereséget szenved a kiesés elől menekülő Tállya vendégeként? Sőt, legalább ennyire váratlan a DEAC otthoni kiütéses zakója, illetve a feljövőben lévő Cigánd hazai kudarca a Tiszaújvárossal szemben. A Sajóbábony fontos három pontot szerzett a Salgótarján ellen, miként a DVTK II győzelme is sokat érhet még a hajrában. A Szolnoki MÁV rutinos játékosai, Simon Attila és Nagy Olivér az első félidő hajrájában, két perc alatt döntötték el a Gyöngyös elleni meccset, így a Tisza-partiak visszavették az első helyet az erzsébetiektől.

Eredmények: Jászberényi FC-Eger 3-2, ESMTK-Nyírbátor 0-1, Szolnoki MÁV-Gyöngyös 2-1, DEAC-Füzesgyarmat 0-5, Tállya-Putnok 1-0, DVTK II-Sényő 3-1, Cigánd-Tiszaújváros 0-1, Sajóbábony-Salgótarján 2-0.