Ez történt a huszadik fordulóban

Hát nem úgy alakult a harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszadik fordulója, ahogy azt elterveztük … Csapatunk roppant fájó vereséget szenvedett hazai pályán a Tiszaújváros ellen, s ezzel távolabb került a remélt harmadik helytől.

A listavezető Monor köz állt hozzá, hogy megszakadjon veretlenségi sorozata, ám végül a hosszabbításban sikerült döntetlenre menteni a Putnok elleni meccset. Az éllovas botlását nem tudta kihasználni az ESMTK, mely a Gyöngyös ellen képtelen volt otthon tartani a három pontot. A kis-MTK ugyan csak egy pontot szerzett, de így is fellépett a dobogó legalsó fokára, miután a Salgótarján újabb katasztrófális vereségbe futott bele. A Debrecen meglepte a Tiszafüredet, mely november közepe óta zsinórban ötödik vereségét szenvedte el. A sereghajtó Balassagyarmat pont nélkül maradt a kis-Diósgyőrrel szemben, újabb vereségének köszönhetően pedig távolabb került a bent maradást jelentő helyezéstől.

Eredmények: Jászberényi FC-Tiszaújváros 1-2, Tállya-Salgótarján 10-0, Debrecen-Tiszafüred 2-0, Monor-Putnok 2-2, MTK II-Cigánd 2-2, Diósgyőr II-Balassagyarmat 1-0, ESMTK-Gyöngyös 1-1, Nyírbátor-Füzesgyarmat 1-2.