Ez történt a huszadik fordulóban

A magyar labdarúgó válogatott mai, horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezője miatt már tegnap megrendezték a harmadosztályú pontvadászat hét végi, huszadik fordulóját. Míg csapatunk magabiztos játékkal hozta az újabb győzelmet, ismét váltás történt az első helyen.

Több összecsapás is vaskos meglepetéssel ért véget szombaton: a listavezető Szolnoki MÁV idei második vereségét elszenvedve lecsúszott az első helyről – a cseppet sem bombaformában lévő Sényőtől kapott ki -, melyet a Tiszaújvárosban az utolsó percben diadalmaskodó ESMTK vett át. A Putnok teljesen váratlanul jókora pofonba szaladt bele a sereghajtó Cigánd ellen hazai pályán, míg a Debrecen a kiesés rémétől fenyegetett Gyöngyös otthonában kapott egy ötöst. A Füzesgyarmat biztosan nyert az Eger ellen, míg a Salgótarján hat pontos meccsen tarotta otthon a pontokat a Tállyával szemben. A Nyírbátor vért izzadva győzött a kis-Diósgyőr ellen, mely így visszacsúszott az utolsó helyre.

Eredmények: Sajóbábony-Jászberényi FC 0-3, Tiszaújváros-ESMTK 2-3, Sényő-Szolnoki MÁV 1-0, Putnok-Cigánd 0-4, Füzesgyarmat-Eger 3-0, Nyírbátor-DVTK II 1-0, Gyöngyös-DEAC 5-0, Salgótarján-Tállya 1-0.