Ez történt a hetedik fordulóban

Tegnap a hetedik forduló találkozóin léptek pályára a harmadosztály Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk nagy csatában vereséget szenvedett a megyei rangadón, Tiszafüreden.

Az Eger magabiztos győzelmet aratott a Putnok ellen, s a tabella élére ugrott és nem hibázott a BVSC sem, mely szintén kiütötte ellenfelét. A Sényő nagyon megizzadt a Tállya ellen, míg a Füzesgyarmat érvényesítette a papírformát a sereghajtó Mezőkövesd II otthonában. A Gyöngyös Salgótarjánban, a Balassagyarmat pedig a kis-Diósgyőr ellen szerezte meg idei első győzelmét. Folytatódott a bajnokságot három győzelemmel kezdő, ám azóta mélyrepülésbe kezdett Cegléd rossz sorozata. Ezúttal hazai pályán kapott ki a Tiszaújvárostól, s ez volt a kék-sárgák zsinórban negyedik veresége. A Sajóbábony hiába vezetett két góllal Kisvárdán, mégis csak egy pontot vitt haza.

Eredmények: Tiszafüred-Jászberényi FC 2-1, Eger-Putnok 5-0, BVSC-Hatvan 5-0, Sényő-Tállya 1-0, Mezőkövesd II-Füzesgyarmat 1-3, SBTC-Gyöngyös 1-2, Balassagyarmat-DVTK II 2-1, Cegléd-Tiszaújváros 1-2, Kisvárda II-Sajóbábony 2-2.

A Tiszakécske-DVSC II találkozó mérkőzést elhalasztották.