Ez történt a hatodik fordulóban

A tegnapi hétközi fordulóban csapatunk fölényes győzelmet aratva erősítette meg vezető pozícióját a táblázat első helyén.

Ugyanakkor az élmezőny tagjai igencsak megkínlódtak a pontért, pontokért a hatodik fordulóban. Az egri gárda például egy góllal tudott csak nyerni a Sajóbábony otthonában, de nála is rosszabbul járt a Tiszakécske, mely csupán döntetlenre végzett Miskolc, miként a BVSC is Tállyán. A Füzesgyarmat meglepő vereséget szenvedett otthon a Salgótarján ellen, és a Cegléd is mindhárom pontot ott hagyta a kis-Loki vendégeként Debrecenben. A Tiszaüred gólzáporos találkozón diadalmaskodott Gyöngyösön és a Sényő jóvoltából Putnokon is sok gólt láthattak a nézők. A Hatvan kicsikarta a három pontot az alsóházi rangadón, így továbbra is pont nélkül áll a sereghajtó Mezőkövesd II. A Tiszaújváros nem boldogult a várdai fakóval, az egy pontnak nem igazán örülnek Újvárosban.

Eredmények: Jászberényi FC-Balassagyarmat 4-0, DVSC II-Cegléd 3-1, Sajóbábony-Eger 0-1, Tiszaújváros-Kisvárda II 0-0, DVTK II-Tiszakécske 1-1, Gyöngyös-Tiszafüred 3-4, Füzesgyarmat-SBTC 1-2, Hatvan-Mezőkövesd II 2-1, Tállya-BVSC 1-1, Putnok-Sényő 2-4.