Ez történt a harmadik fordulóban

A harmadik forduló mérkőzésein léptek pályára tegnap késő délután az NB III Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk remek játékkal idegenben győzte le a Kisvárda “fakót”, s ezzel fellépett a dobogó legalsó fokára.

A listavezető Tiszakécske a vártnál is simábban győzte le a feljutásról tavasszal csak balszerencsével lemaradó Füzesgyarmatot. A Cegléd – mely még gólt sem kapott az idei pontvadászat során – papírforma sikert aratott a halovány Gyöngyössel szemben. Az újonc BVSC idegenben lepte meg a nagy terveket szövögető Egert, míg a Tiszaújváros és a Sényő simán verte az NB I-es klubok második számú csapatait. A Sajóbábony és a Balassagyarmat csak egy pontra volt jó otthon a kis-Diósgyőr, illetve a Hatvan ellen. A Putnok meglepetésre vereséget szenvedett Salgótarjánban.

Eredmények: Kisvárda II-Jászberényi FC 1-3, Tiszakécske-Füzesgyarmat 3-0, Cegléd-Gyöngyös 2-0, Eger-BVSC 0-2, Tiszaújváros-DVSC II 3-1, Sényő-Mezőkövesd II 5-0, Tiszafüred-Tállya 4-1, SBTC-Putnok 2-0, Sajóbábony-DVTK II 0-0, Balassagyarmat-Hatvan 1-1.