Ez történt a 9. fordulóban

Mint köztudott, csapatunk magabiztos győzelmet aratott a tegnapi, hétközi fordulóban, így megerősítette első helyét a táblázaton.

Riválisaink közül meglepetésre hazai pályán pontot veszített az Eger és a BVSC is. Utóbbinak ráadásul két gólos hátrányból kellett talpra állnia, hogy legalább döntetlenre mentse a meccset a Gyöngyös ellen. Ugyanakkor a Tiszakécske kiütötte a Sajóbábonyt, s a vesztett pontok tekintetében tartja a lépést csapatunkkal. A Tiszafüred változatos találkozón ikszelt a kis-Lokival, míg a Kisvárda fakó mindhárom pontot hazavitte Ceglédről. A Füzesgyarmat idegenben lepte meg a Sényőt és aratott meglepetés-győzelmet. A Putnok négy nyeretlen mérkőzés után diadalmaskodott ismét, a Balassagyarmat pedig nagy csatában kibirkózta a győzelmet a Tiszaújváros ellen. A Salgótarján meglepően könnyedén gyűjtötte be a pontokat a DVTKK II ellen.

Eredmények: Mezőkövesd II-Jászberényi FC 1-4, Eger-Tállya 1-1, Tiszakécske-Sajóbábony 7-1, Tiszafüred-DVSC II 2-2, BVSC-Gyöngyös 2-2, Sényő-Füzesgyarmat 2-4, Cegléd-Kisvárda II 2-3, Putnok-Hatvan 4-2, Balassagyarmat-Tiszaújváros 1-0, SBTC-DVTK II 4-1.