Ez történt a 8. fordulóban

A hét végén a nyolcadik forduló mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport csapatai. Együttesünk remek játékkal, kiütéses győzelmet aratott a Salgótarján felett és ismét a táblázat első helyére ugrott.

Kisvárdán botlott az elmúlt héten első helyre előre lépő Eger, a döntetlen pedig azt jelenti, hogy visszacsúszott a táblázat második helyére. A Tiszakécske idegenben rázta meg magát és aratott ismét magabiztos győzelmet. A Tiszafüred meglepetésre mindhárom pontot hazavitte a DVTK II otthonából, ellenben a kis-Loki simán nyert a Balassagyarmat ellen. Továbbra is pont nélkül sereghajtó a Mezőkövesd II, mely ezúttal Gyöngyösön szenvedett vereséget. A Cegléd megállította zuhanórepülését és Sajóbábonyban diadalmaskodott. A Sényő nagy csatában nyert Hatvanban, míg a borsodi rangadó pontosztozkodással ért véget Tállyán.

Eredmények: Jászberényi FC-SBTC 6-1, Kisvárda II-Eger 0-0, Tiszaújváros-Tiszakécske 0-3, Sajóbábony-Cegléd 0-1, DVSC II-Balassagyarmat 3-1, DVTK II-Tiszafüred 2-3, Gyöngyös-Mezőkövesd II 3-0, Hatvan-Sényő 0-1, Tállya-Putnok 0-0.

A Füzesgyarmat-BVSC találkozó elmaradt.