Ez történt a 29. fordulóban

Az NB III-as bajnokság tegnapi, 29. fordulójában csapatunk nagy küzdelemben egygólos vereséget szenvedett a fővárosban a BVSC ellen, ám mindez nem befolyásolta helyezésünket.

A listavezető Tiszakécske és a második BVSC is megizzadt a győzelemért, de végül mindketten begyűjtötték a három a pontot. Ugyanakkor nem csak csapatunk, de a dobogóra pályázó Eger és Füzesgyarmat is vereséget szenvedett, így továbbra is meggyőző előnnyel állunk a dobogó harmadik fokán. A Balassagyarmat nagy nehézségek árán birkózta le a Sajóbábonyt, míg a Sényő megszakítva rossz sorozatát, nyert a Gyöngyössel szemben. A kis-DVTK idegenben is kiütötte a sereghajtót, ellenben a Salgótarján hazai környezetben sem bírt a DVSC II-vel. A Hatvan hatpontos meccset nyert Tállyán, így életben tartotta bent maradási esélyeit.

Eredmények: BVSC-Jászberényi FC 1-0, Tiszakécske-Kisvárda II 1-0, Eger-Cegléd 0-2, Putnok-Füzesgyarmat 3-0, Balassagyarmat-Sajóbábony 1-0, Sényő-Gyöngyös 1-0, Mezőkövesd II-DVTK II 1-5, Tiszafüred-Tiszaújváros 2-0, SBTC-DVSC II 2-2, Tállya-Hatvan 1-2.

Be the first to comment

Leave a Reply