Ez történt a hétvégi, 26. fordulóban

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszonhatodik játéknapján az első négy helyezettből csak egy, a Monor tudta begyűjteni a három pontot, így nem változott a sorrend az élmezőny tagjai között.

A listavezető Kazincbarcika kétgólos hátrányból felállva mentett pontot Tállyán, így tartja előnyét az első helyen. A harmadik helyen tanyázó Monor a hajrában csikarta ki a győzelmet Hajdúböszörményben, ellenben az RKSK vereséget szenvedett a kis-MTK-nál. Egyre nagyobb bajba kerül a REAC, mely ezúttal hazai pályán kapott ki a kiesés rémétől fenyegetett Hatvantól. A veszélyeztetett zónában tanyázó BKV Előre idegenben győzte le a Debrecen II-t, míg az ESMTK hazai környezetben múlta felül a Salgótarjánt. A Putnok kiütötte az Újpest második számú csapatát, a Nyírbátor pedig a Diósgyőr II-nek nem kegyelmezett.

Eredmények: Tállya-Kazincbarcika 3-3, Hajdúböszörmény-Monor 1-2, MTK II-RKSK 2-0, REAC-Hatvan 0-3, Nyírbátor-Diósgyőr II 3-0, Putnok-Újpest II 6-0, ESMTk-Salgótarján 3-2, Debrecen II-BKV Előre 2-3.