Ez történt a 21. fordulóban

A hét végén az esztendő utolsó bajnoki fordulójára került sor a harmadosztályban. Csapatunk játék nélkül jutott a három ponthoz, miután vendéglátónk, a Sajóbábony lemondta a találkozót.

A listavezető Tiszakécske hazai pályán simán nyert a Hatvan ellen, így négy pontos előnnyel térhet pihenőre. A BVSC idegenben nyert a sereghajtó Mezőkövesd II ellen, míg az Eger a kis-Lokit múlta felül Debrecenben. A Füzesgyarmat meglepetésre vereséget szenvedett a rendkívül szeszélyesen szereplő Ceglédtől, ellenben a Balassagyarmat a második félidőben lefutballozva a Tállyát, magabiztosan diadalmaskodott. A Sényő egy öngóllal alulmaradt Salgótarjánban, a Tiszaújváros pedig az utolsó pillanatban mentett pontot a DVTK II ellen. A várdai fiatalok meglepetésre pont nélkül maradtak otthon a kiesés elől menekülő Gyöngyössel szemben, a Putnok pedig visszavágott a Tiszafürednek a kupában elszenvedett vereségért.

Eredmények: Sajóbábony-Jászberényi FC 0-3 (mérkőzés nélkül), Tiszakécske-Hatvan 4-1, Mezőkövesd II-BVSC 0-2, DVSC II-Eger 0-2, Cegléd-Füzesgyarmat 2-1, Balassagyarmat-Tállya 4-1, SBTC-Sényő 1-0, Tiszaújváros-DVTK II 2-2, Tiszafüred-Putnok 3-4, Kisvárda II-Gyöngyös 1-3.

Be the first to comment

Leave a Reply