Ez történt a 20. fordulóban

Csapatunk magabiztos győzelemmel vette a tavaszi idénnyitónak számító Tiszaújváros elleni összecsapást, így továbbra is ott topog a listavezető sarkában.

Az éllovas Tiszakécske megkínlódott Tállyán, de begyűjtötte a három pontot. A Füzesgyarmat és az Eger is vesztett állásból fordítva diadalmaskodott, előbbi a Kisvárda II-t, utóbbi a Mezőkövesd II-t győzte le. A BVSC gólzáporos sikert aratott a tarjániakkal szemben,  ellenben a Sényő csak az utolsó percben biztosította be győzelmét a Tiszafüred ellen. A Balassagyarmat folytatta jó sorozatát – ezúttal Putnokról vitte haza a három pontot -, s már látótávolságba került számára a dobogó. A “fakók” meccsét a kis-Loki nyerte a diósgyőriek ellen, a Hatvan pedig meglepően fölényes nyert a Cegléddel szemben. Az edzőváltáson átesett Gyöngyös egy félidő alatt eldöntötte a pontok sorsát a Sajóbábony elleni kiesési rangadón.

Eredmények: Jászberényi FC-Tiszaújváros 2-0, Tállya-Tiszakécske 0-1, Füzesgyarmat-Kisvárda II 2-1, BVSC-SBTC 5-1, Mezőkövesd II-Eger 1-2, Sényő-Tiszafüred 4-2, Putnok-Balassagyarmat 0-2, DVSC II-DVTK II 3-0, Hatvan-Cegléd 4-1, Gyöngyös-Sajóbábony 4-2.

Be the first to comment

Leave a Reply