Ez történt a 18. fordulóban

A hét végén a tizennyolcadik forduló mérkőzésein léptek pályára a csapatok. Már amelyik, ugyanis négy találkozó elmaradt. Igaz, közülük kettőn megállapított eredményt írt jóvá az MLSZ, lévén le sem fogják játszani …

Csapatunk az elmúlt hetekben remekül szerepelt DVTK II otthonából hazahozta mindhárom pontot, így továbbra is ott topog az éllovas sarkában.

A listavezető Tiszakécske ezúttal ajándékba kapott három pontot, mivel a Sényő lemondta a mérkőzést. Ugyan így játék nélkül nyert a Tiszaújváros is, mely ellen a Füzesgyarmat nem tudott kiállni.  Ugyanakkor “csak” elhalasztották a Tiszafüred-Mezőkövesd II és Gyöngyös-DVSC II összecsapásokat.

Az Eger idegenben verte a Salgótarjánt és fellépett a dobogó legalsó fokára, míg a Balassagyarmat legyőzte a BVSC-t és egyre jobban közelít a dobogósok mögé. A Ceglédnek egy gól elég volt a Putnok elleni sikerhez, ellenben a Kisvárda II-nek kétgólos hátrányból felállva, három találat kellett a győzelemhez. A Sajóbábony meglepetésre otthon nagyon simán kikapott a kiesés elleni küzdelemben közvetlen vetélytársnak számító hatvantól.

Eredmények: DVTK II-Jászberényi FC 0-1, SBTC-Eger 1-2, Balassagyarmat-BVSC 1-0, Cegléd-Putnok 1-0, Kisvárda II-Tállya 3-2, Sajóbábony-Hatvan 0-4,. A Tiszakécske-Sényő, illetve a Tiszaújváros-Füzesgyarmat mérkőzések 3 pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel a hazai csapatok kapták. A Tiszafüred-Mezőkövesd II és a Gyönygös-DVSC II találkozókat később rendezik meg.

Be the first to comment

Leave a Reply