Ez történt a 15. fordulóban

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hét végén a tizenötödik fordulót rendezték a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk nagy küzdelemben, egygólos győzelmet aratott a Sényő elleni rangadón, s ezzel fellépett a dobogó legalsó fokára.

A kiegyenlített erőviszonyokra jellemző, hogy a legnagyobb különbségű győzelem is mindössze kettő gólos volt, ellenben mindössze egyetlen döntetlen született. A listavezető Szolnok a hajrában “birkózta” le az újonc Sajóbábonyt, míg az ESMTK Cigándról vitte haza a három pontot. A Füzesgyarmat folytatta rendkívül kiegyenlített szereplését és gól nélküli döntetlenre végzett a a “szeszélyes” Tiszaújváros otthonában. A Putnok, a DEAC, a Tállya és a Nyírbátor érvényesítve a papírformát begyűjtötte a három pontot.

Eredmények: Jászberényi FC-Sényő 1-0, Sajóbábony-Szolnoki MÁV 0-2, Cigánd-ESMTK 0-2, Tiszaújváros-Füzesgyarmat 0-0, Putnok-Eger 2-0, Nyírbátor-Gyöngyös 1-0, Salgótarján-DEAC 1-2, Tállya-DVTK II 1-0.

A szombati összecsapásokkal véget ért a bajnokság első felvonása, most hét végén már a tavaszról előre hozott tizenhatodik forduló találkozóin lépnek pályára a harmadosztály csapatai.