Ez történt a 14. fordulóban

Vasárnap délután a tizennegyedik forduló mérkőzésein léptek pályára a csapatok. Együttesünk óriási akaratról tanúbizonyságot téve, több mint egy órán keresztül emberhátrányban futballozva, vesztett állásból fordítva diadalmaskodott a Hatvan ellen, s továbbra is tartja a lépést a Tiszakécskével.

A listavezető hazai pályán megkínlódott a Tiszafüreddel, de végül otthon tartotta a három pontot. A Füzesgyarmat nagyon belelendült az elmúlt hetekben, Gyöngyösön aratott tegnapi győzelmének köszönhetően már harmadik a táblázaton. A Cegléd magabiztos sikerrel jelezte, hogy több van a csapat, mint amit eddig mutatott. A fakók csatáját két gólos hátrányból fordítva a várdaiak nyerték a Mezőkövesd II ellen. A BVSC Hrepka Ádám hajrában szerzett duplájával nyert Sajóbábonyban. A Tiszaújváros a múlt heti bravúr után otthon botlott a Sényővel szemben, a Putnok Debrecenben diadalmaskodott a találkozó elején szerzett góljának köszönhetően, míg a kis-Diósgyőr bedarálta a Tállyát otthon. 

Eredmények: Jászberényi FC-Hatvan 3-2, Tiszakécske-Tiszafüred 2-1, Gyöngyös-Füzesgyarmat 1-3, Cegléd-SBTC 3-0, Kisvárda II-Mezőkövesd II 3-2, Sajóbábony-BVSC 2-4, Tiszaújváros-Sényő 2-3, DVSC II-Putnok 0-1, DVTK II-Tállya 2-1. A Balassagyarmat-Eger találkozó elmaradt.

Be the first to comment

Leave a Reply