Ez történt a 13. fordulóban

A hét végén a tizenharmadik forduló mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport csapatai. Mint köztudott, együttesünk Tállyáról is hazahozta a három pontot, így továbbra is harcban áll az első helyért.

A listavezető Tiszakécske megizzadt Balassagyarmaton, ám a hajrá kezdetén szerzett góllal végül megnyerte az összecsapást. A Tiszafüred nagyon magabiztosan diadalmaskodott a táblázaton egyre hátrébb csúszó Cegléd ellen, míg a Sényő vesztett állásból fordítva, a hosszabbítás utolsó pillanatában szerzett góllal verte a kis-Lokit. A forduló meglepetést a Tiszaújváros szerezte, mely betegségek, sérülések miatt a tartalékkapusát a csatársorban szerepeltetve győzött a fővárosban a BVSC ellen. A kisvárdai fiatalok Salgótarjánban, a diósgyőriek Putnokon is otthon érezték magukat. A szomszédvárak csatáját a Hatvan meglepően magabiztosan nyerte a Gyöngyös ellen.

Eredmények: Tállya-Jászberényi FC 0-1, Balassagyarmat-Tiszakécske 0-1, Tiszafüred-Cegléd 3-0, Sényő-DVSC II 2-1, BVSC-Tiszaújváros 0-1, SBTC-Kisvárda II 0-1, Putnok-DVTK II 1-4, Hatvan-Gyöngyös 4-0.

A Mezőkövesd II-Sajóbábony és az Eger-Füzesgyarmat találkozók elmaradtak.

Be the first to comment

Leave a Reply