Ez történt a 12. fordulóban

Tegnap délután a tizenkettedik forduló mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport együttesei. Csapatunk Süttő Attila és Szemere Balázs góljaival itthon tartotta a három pontot a Putnok ellen.

A forduló rangadóján a Tiszakécske legyőzte az Eger gárdáját, így a dobogó legalsó fokán tanyázó hevesiek is már öt pont hátrányban vannak második helyen tanyázó csapatunktól. A Tiszafüred ugyan vezetett Kisvárdán, de végül döntetlenre végzett. A Füzesgyarmat semmit nem bízott a véletlenre, egy órai játék után már négy góllal vezetett, s bár a hajrában kiengedett, magabiztos sikerét nem fenyegette veszély. A Sényő gól nélküli döntetlenre végzett Miskolcon, míg a sereghajtó, mindezidáig nyeretlen Mezőkövesd II idegenben lepte meg a Tiszaújvárost és hazavitte a három pontot. A Balassagyarmat gyorsan megszerezte a vezetést Cegléden és minimális előnyét mindvégig megőrizve diadalmaskodott. Bár kétszer is egyenlített Sajóbábonyban az SBTC, a hazaiak a hajrában egy öngóllal végül csak kicsikarták a győzelmet. Félidőben még vezetett otthon a Gyöngyös, ám a szünet után a Tállya fordított és biztosan nyert.

Eredmények: Jászberényi FC-Putnok 2-1, Tiszakécske-Eger 2-0, Kisvárda II-Tiszafüred 1-1, Füzesgyarmat-Hatvan 4-2, DVTK II-Sényő 0-0, Tiszaújváros-Mezőkövesd II 1-2, Cegléd-Balassagyarmat 0-1, Sajóbábony-SBTC 3-2, Gyöngyös-Tállya 1-4.

A DVSC II-BVSC mérkőzés elmaradt.

Be the first to comment

Leave a Reply