Ez történt a 11. fordulóban

Túl vagyunk az őszi idény felén. Csapatunk a tegnapi, tizenegyedik fordulóban Sényőről haza hozott egy pontot, s ezzel a döntetlennel megőrizte első helyét a táblázaton.

Az élmezőny tagjai igencsak megkínlódtak a pontokért. A Tiszakécske hazai pályán csak vért izzadva nyert a középmezőnyhöz tartozó Cegléd, a BVSC a kiesés elől menekülő DVTK II ellen. Ugyanakkor a Tiszafüred és az Eger könnyedén vette az akadályt a Sajóbábony, illetve a Hatvannal szemben. A Salgótarján meglepetésre kikapott otthon a Tiszaújvárostól, s ezzel helyet is cserélt a két gárda a táblázaton. A Füzesgyarmat nem bírt idegenben a Tállyával, így nem tudott közelebb kerülni a dobogóhoz. A Putnok meglepően simán nyert az elmúlt hetekben jól szerepelt Gyöngyös ellen. A Balassagyarmat egy pontot otthon tartott a várdai fakóval szemben, míg a sereghajtó Mezőkövesd II meglepetésre ikszelt a kis-Loki ellen.

Eredmények: Sényő-Jászberényi FC 2-2, Tiszakécske-Cegléd 1-0, Eger-Hatvan 4-0, BVSC-DVTK II 3-2, Tiszafüred-Sajóbábony 3-1, SBTC-Tiszaújváros 1-2, Tállya-Füzesgyarmat 0-0, Putnok-Gyöngyös 3-0, Mezőkövesd II-DVSC II 1-1, Balassagyarmat-Kisvárda II 1-1.

Be the first to comment

Leave a Reply