Ez történt a 10. fordulóban

Tegnap délután már a tizedik forduló mérkőzésein léptek pályára a harmadosztályú csapatok. Együttesünk remek játékkal újabb győzelmet aratott és továbbra is őrzi első helyét a táblázaton.

Nincs már veretlen csapat a Keleti csoportban, miután együttesünk legyőzte a BVSC gárdáját. A Tiszakécske tartja a lépést Német Gyula edző fiaival, idegenben is begyűjtötte a három pontot, így fellépett a második helyre, megelőzve a Cegléden csupán döntetlent elérő Egert. Az eddig remekül szerepelt Tiszafüred meglepően sima vereséget szenvedett Tiszaújvárosban és a Sényő is pont nélkül maradt az egyre inkább magára találó Gyöngyös otthonában. Kevesen számítottak rá, hogy a kis-Loki vendéglátóként kikap a Salgótarjántól, ugyanakkor a Balassagyarmat sajóbábonyi diadala nem okozott meglepetést. A Hatvan fontos meccset nyert a Tállyával szemben, a fakók összecsapásán pedig a DVTK II győzedelmeskedett az így továbbra is pont nélküli Mezőkövesd II ellen.

Eredmények: Jászberényi FC-BVSC 3-2, Kisvárda II-Tiszakécske 1-4, Cegléd-Eger 1-1, Tiszaújváros-Tiszafüred 4-0, Gyöngyös-Sényő 2-0, DVSC II-SBTC 2-3, Sajóbábony-Balassagyarmat 1-3, Hatvan-Tállya 1-0, DVTK II-Mezőkövesd II 2-1, Füzesgyarmat-Putnok elmaradt.

Be the first to comment

Leave a Reply