Ez most más meccs lesz

Rövid időn belül másodszor találkozik csapatunk a Sényő együttesével. Míg két hete a Magyar Kupa országos főtáblájának összecsapásán randevúztunk a szabolcsi gárdánál, most a kék-sárgák érkeznek Jászberénybe bajnoki mérkőzésre.

Vasárnap kora délután azt a Sényő csapatát látjuk vendégül, mely szeptember 23-án úgy ütötte el a továbbjutástól együttesünket, hogy a szünetben még mi vezettünk 2-0-ra.

  • Biztos vagyok benne, hogy ez azért most más mérkőzés lesz – vetítette előre várakozását a hét közben vezetőedzőnk, Német Gyula. – Azon a meccsen nem a megszokott tizeneggyel léptünk pályára és a szünet után több olyan hibát is elkövettünk, mely nem jellemző ránk.

Tény, Miski Zoltán, Szemere Balázs, Pálinkás Gergő egyáltalán nem játszott, de íSzöllősi Ferenc és Sándor István is csak húsz, illetve harminc percet kapott a kupameccsen, márpedig ők valamennyien meghatározó tagjai csapatunknak. Bár a Sényő jelenleg csak nyolcadik a táblázaton, de csupán egyetlen alkalommal szenvedett vereséget, éppen az általunk egy hete legyőzött DEAC-cal szemben maradt alul. Ugyanakkor a nyolc forduló alatt mindössze kétszer tudta begyűjteni a három pontot, a Hatvan, illetve legutóbb, a Tiszaújváros ellen.

Izgalmas, kiélezett kilencven percre van tehát kilátás. Amennyiben sikerül megismételnünk múlt heti fegyelmezett, szervezett, gólerős játékunkat, visszavághatunk a kupavereségért a Sényőnek és tovább folytathatjuk remek bajnoki szereplésünket.

A vasárnap 14.30-kor kezdődő bajnoki rangadóra a belépés ingyenes, az összecsapást Bálint Attila vezeti, segítői Pogonyi ferenc és Zahorecz Roland lesznek.