Ez is meg van: Jászberényi FC-Tiszaújváros 4-2 (1-1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lassan hajrájához érkezik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Csapatunk ma délután a Tiszaújváros legénységét látta vendégül ideiglenes otthonában. Bár eredetileg Kulcsár Katalin volt kijelölve a találkozó levezetésére, vasárnapra változott a játékvezető személye.

Jászberényi FC-Tiszaújváros 4-2 (1-1)

Gyöngyös, 200 néző, vezette: Leél-Őssy Ádám (Imrő János, Molnár István)

JFC: Menczeles – Szanyi (Szabó T., 83.), Hevesi-Tóth, Ilkovics, Fejes – Szemere, Sándor I. (Győrfi, 78.), Ludasi – Herczeg, Farkas J., Svedyuk (Lékó, 88.). Vezetőedző: Arany László.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Nagy D., Bussy, Lippai, Nagy P. (Pap Zs., 59.), Illés, Faggyas, Kertész (Hussein, 57.), Papp F. (Dajka, 74.), Molnár M. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

27. perc: Hevesi-Tóth Tamás buktatta ellenfelét a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Nagy P. értékesítette, 0-1.

37. perc: Ludasit a vendégek kapusa becsúszva szerelte a tizenhatoson belül, a kipattanó labdát Svedyuk 25 méterről az üres kapu emelte, 1-1.

48. perc: Fejes 20 méteres szabadrúgása a jobb sarokban landolt, 2-1.

57. perc: Herczeg a jobb oldalról ívelt szabadrúgást a kapu elé, a védők nem tudtak felszabadítani, Ludasi pedig 5 méterről a hálóba kotorta a labdát, 3-1.

60. perc: Farkas akasztotta Lippai a felezővonal közelében, a játékvezető azonnal a piros lapot mutatta fel a vendégek védőjének.

63. perc: Herczeget csak szabálytalanul tudták elválasztani a labdától a tizenhatoson belül. A büntetőt a sértett magabiztosan lőtte a hálóba, 4-1.

92. perc: Bal oldali beadás után Nagy Dániel 7 méterről lőtt a hálóba, 4-2.