Esélyesként a szomszéd ellen

Már a tizennegyedik forduló mérkőzéseit rendezik meg a hétvégén a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk a szomszédvár Hatvan együttesét fogadja vasárnap délután.

Amikor két örök rivális találkozik, akkor sem számíthat sétagaloppra egyik gárda sem, ha a táblázaton elfoglalt helyezések alapján jelentős különbség mutatkozik közöttük. Így van ez most is. Hiába fogadja második helyen tanyázó csapatunk a tizennegyedik Hatvant, hiába gyűjtött több, mint kétszer annyi pont, s tűnik az összecsapás toronymagas esélyesének, nem árt az óvatosság.

Mindez akkor is igaz, ha a vendéggárda Hatvant elhagyva nem igazán jeleskedik az ősszel. Utolsó három idegenbeli meccsén – Putnokon, Egerben, illetve Füzesgyarmaton – pont nélkül maradt, ráadásul mindannyiszor négy, négy gólt kapott. Nem véletlen, hogy csak három csapat kapott több gólt a kék-sárgáknál.

Ugyanakkor egy hete önbizalom növelő győzelmet aratott hazai környezetben, a Gyöngyösnek sima négyest gurítottak Bárkányi Arnoldék.

Mindent egybevetve: csapatunk esélyesként várja a hétvégi találkozót, s amennyiben tudásának megfelelő teljesítménnyel rukkol ki, itthon tarthatja a pontokat.

A vasárnapi bajnoki találkozó 14.30-kor kezdődik Jászberényben. Remélhetően a csapadékos őszi idő ellenére is sokan buzdítják majd csapatunkat.

Be the first to comment

Leave a Reply