Érzékeny veszteség …

Váratlan veszteséget szenvedett csapatunk. A 27 éves, három éve a JFC-t erősítő, már Jászberénybe is költözött Szemere Balázs azzal a kéréssel fordult klubunkhoz, hogy családi okok miatt engedjük el.

  • Balázs 2018 óta meghatározó játékosa csapatunknak. Hogy jól érezte magát Jászberényben, s hosszú távra tervezett nálunk, mindennél jobban bizonyítja, itt telepedett le a városban. Éppen ezért váratlanul ért távozási szándéka. Meghallgatva az okot azonban nem mondhattam nemet kérésére. Úgy gondolom, vannak olyan kötelességei egy gyereknek, egy férjnek, melyet bármilyen fájdalmas is, szükség esetén meg kell lépnie. Családjával az ország túlsó szegletébe költözik, ott keres munkát, illetve csapatot magának – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos.

A szurkolók és társak által csak Szeminek becézett szélső 68 bajnoki mérkőzésen – valamint 2 kupameccsen – lépett pályára a Jászberényi FC színeiben, ezeken védő létére 14(!) gólt szerzett és három év alatt mindössze 9 sárga lapot kapott.

Szemere Balázsnak klubunk, illetve szurkolóink nevében is köszönjük, hogy csapatunkat erősítette, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Be the first to comment

Leave a Reply