Érthető Német Gyula csalódása …

Mint köztudott, csapatunk a múlt hétvégén, Egerben (1-0) sem tudta átlépni saját árnyékát és így újabb szerzett gól nélküli meccset tudhat maga mögött. Ezzel pedig már hat meccsesre nyújtotta „null-találatos” sorozatát … Ha valaki igazán képes “belehalni” a góltalanságba, az vezetőedzőnk, Német Gyula, aki egykori csatárként pályafutása során “zsákszámra” szerezte a gólokat.

  • Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt – nyilatkozta Német Gyula a találkozót követően. – Már öt hete nem rúgtunk gólt … Pedig ezúttal voltak helyzeteink, sőt úgy érzem, a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak. Az első félidőben akár 4-1-re is vezethettük volna, de nem volt olyan játékosunk, aki képes lett volna a kapuba találni. A hajrában már az egy pontnak is örültem volna, ám végül ez sem jött össze, mert a hazaiak egy tizenegyesből megszerezték a három pontot érő találatot.

Az egriek szakvezetője, Szekeres Adrián a meccs elején megsérült és lecserélt Németh Norbertnek üzent a megyei lapon keresztül:

  • Szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni a berényiek játékosának, akit a mérkőzés elején le kellett cserélni egy sajnálatos sérülés miatt. Balszerencsés szituáció volt, de nem gondolnám, hogy Lencsés Balázs szándékosan akart volna sérülést okozni. Ha valaki, akkor ő fiatal kora ellenére tudja, hogy milyen hosszú hónapokat kihagyni …

Csapatunk a hét végén a Tiszaújváros együttesét fogadja Jászberényben.

Be the first to comment

Leave a Reply