Erőben nem lesz ellenfelünk

Már látjuk az alagút végét – vélekedhetnek játékosaink a felkészülés második felének kezdetén. Néhány hét és megkezdődik a bajnokság tavaszi idénye. Az elmúlt hetekről csapatunk kapitányát, Mile Krisztiánt faggattuk.

  • Úgy érzem, kemény felkészülés közepén vagyunk, de már kifele megyünk belőle – kezdte válaszát egy nagy sóhaj kíséretében a csütörtöki edzést követően Mile Krisztián. – Nagyon sokat dolgoztunk, szerintem erőben nem nagyon lesz ellenfelünk! Az elmúlt felkészülési meccseken ismét egy sorral hátrébb, a védelemben szerepeltem, s megmondom őszintén, ott jobban is érzem magam. Sajnos mostanában elég sok a betegünk, illetve van két, három sérültünk is, ráadásul Farkas Janira is még pár hét kihagyás vár. Remélem minél hamarabb felépül, mert nagy szükségünk lenne egy ilyen gólerős támadóra! Úgy látom, az új fiúk beilleszkedtek, elfogadtatták magukat az öltözőben. Bízom benne, szép tavasz elé nézünk!

Csapatunk következő felkészülési mérkőzését az egyiptomi edzőtáborból hazatérő, NB II-es Cegléd ellen vívja szombaton, idegenben.