Eredményre vezetett a megbeszélés

Vasárnap gyöngyösi albérletünkben, tehát hazai pályán fogadjuk soros ellenfelünket, a Sajóbábony együttesét a harmadosztályú labdarúgó bajnokság ötödik játéknapján. A találkozó esélyeiről csapatunk rangidős játékosát, Sándor Istvánt faggattuk.

  • Kicsit visszakanyarodnék az időben, a múlt heti mérkőzés ugyanis több volt számunkra egy átlagos bajnokinál – felelte honlapunk érdeklődésére Sándor Sztyopa. – A Tállya elleni nem várt döntetlen miatt rendkívül fontos volt, hogy visszataláljunk korábbi “önmagunkhoz”. Megbeszéltük az öltözőben, hogy bár a játékvezető döntő hibákat vétett a borsodiak elleni meccsünkön, saját magunkat csapnánk be, ha a nyakába varrnánk a pontvesztésünket. A mi hibáink kellettek ahhoz, hogy nem nyertük meg azt a meccset. Nos a jelek szerint a megbeszélésünk eredményre vezetett, hiszen Füzesgyarmaton ismét jó felfogásban, jól futballoztunk és haza hoztuk a három pontot. Ez pedig jótékony hatással volt a lelkekre.

Ezek után fellélegezhetnek szurkolóink, hogy a Sajóbábony ellen minden rendben lesz?

  • Természetesen úgy készültünk, hogy még egyszer ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint a legutóbbi gyöngyösi meccsen. Nyerni szeretnénk és nyerni is fogunk, hiszen célunk eléréséhez hozni kell a hazai összecsapásokat. Az előjelek jók, keretünk valamennyi játékosa egészséges, Ilkovics Miklós letöltötte eltiltását, így visszatérhet a keretbe, egyedül Svedyuk Alex nem áll vezetőedzőnk rendelkezésére.

Mit tudunk a Sajóbábonyról?

  • Keveset, hiszen olyan újonc, aki régen nem szerepelt az NB-s bajnokságban. Kerete nagy része a tavalyi, megyei bajnokságot nyert gárda tagja volt, csupán néhány Diósgyőrben nevelkedett fiatal neve cseng ismerősen. De nekünk nem is velük kell foglalkoznunk, saját játékunkat kell hoznunk, s akkor nem lehet baj.

A vasárnapi, Gyöngyösön megrendezésre kerülő bajnoki összecsapás 16 órakor kezdődik.