Vége: Jászberényi FC-DVSC II 3-3 (2-3)

Ma kora délután a kis-Debrecent fogadta csapatunk a bajnokság tizenkilencedik fordulójának mérkőzésén. Miközben védőnket, Ágoston Kristófot hazaengedték a kórházból, vezetőedzőnk, Német Gyula kényszerhelyzetben volt az összeállítást illetően, ugyanis Csutorka Márk mellett Miski Zoltán sem állt rendelkezésére, így a 43 éves kapusedzőt, Juhász Tibort volt kénytelen a gólvonal elé állítani. Ugyanakkor a vendégek kezdő tizenegyében kapott helyett a Loki első csapatában már 9 gólt szerzett, nigériai Adeniji.

Jászberényi FC-DVSC II 3-3 (2-3)

Jászberény, zárt kapuk, vezette: Újhelyi Tamás (Balla Levente, Katona Brigitta)

JFC: Juhász – Micskó, Szemere, Drávucz, Süttő – László (Palcsó), Ludasi – Balogh B. (Szabó T.), Szöllősi, Pálinkás – Nagy Sz. (Borics). Vezetőedző: Német Gyula.

DVSC II: Hrabina – Kovács R., Bene, Burai (Kerekes), Szabó Á. (Nikitscher) – Damásdi, Gyönyörő, Sütő (Jankelic), Lakatos B. – Belényesi, Adeniji. Vezetőedző: Szatmári Csaba.

3. perc: A védőink mögé belőtt labdára Gyönyörű érkezett jó tempóban, és jobbról, 3 méterről a hálóba lőtt, 0-1.

6. perc: Ez gyorsan jött: Ludasi Martin a balösszekötő helyén, a kaputól 8 méterre csinált egy cselt befelé, majd szépen visszalőtte a labdát a rövid sarokba, 1-1.

22. perc: Szöglethez jutott a vendégcsapat, a beívelt labdát Lakatos fejelte kapura, mely Drávuczról pattant a kapunkba, öngól, 1-2.

38. perc: Újabb debreceni szöglet, újabb gól: a beívelt labdára Lakatos érkezett a hosszún és senkitől sem zavartatva a kapuba fejelt, 1-3.

43. perc: Szöllősi jobb oldali beadását Süttő a balösszekötő helyéről, 10 méterről a hálóba vágta, 2-3.

74. perc: Pálinkás ment el a bal oldalon, beadását a nem sokkal korábban beállt Borics Levente vágta a hálóba, 3-3.

A jelek szerint sikerült szakmai stábunknak kiegyenesíteni a sorokat és a múlt heti súlyos vereség után talpra állítani a gárdát. Dicséretet érdemel az együttes, hiszen két gólos hátrányban sem esett össze, egyenlített, s akár a győzelmet is megszerezhette volna, ha Pálinkás Gergő lövése néhány centivel beljebb megy és nem a kapufán csattan. A találkozón újoncot avattunk, a 16(!) éves Palcsó Martin első mérkőzését játszotta az NB III-ban.