Érdi VSE-Jászberényi FC 2-1 (0-0)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem véletlenül szerepeltetett több ifijátékost is vezetőedzőnk a péntek esti, Nagykáta elleni felkészülési mérkőzésén, lévén ma délben az NB III. Nyugati csoportjának második helyén álló Érd otthonában volt jelenése első csapatunknak. A Limperger Zsolt dirigálta Pest megyei alakulat évek óta az egyik legerősebb együttesnek számít a harmadosztályban, több, magasabb osztályban megfordult futballista is erősíti keretét.

Érdi VSE-Jászberényi FC 2-1 (0-0)

Érd

JFC: Fülöp – Szemere, Szanyi (Szabó T.), Hevesi-Tóth, Süttő – Lakatos (Ilkovics, 46.) – Sándor I., Szöllősi, Ludasi – Svedyuk, Farkas J. Edző: Huszák Géza.

48. perc: Bal oldali támadás végén Koós 10 méterről, a tehetetlen Fülöp lábai között a kapu közepébe bombázott, 1-0.

59. perc: Svedyuk elpasszolta magát a felezővonal közelében, Melczer pedig nagy vágta után úgy gurított el a kijövő Fülöp mellett, hogy Hevesi-Tóth már csak a gólvonalon túl tudott beleérni a labdába, 2-0.

60. perc: A középkezdés után azonnal szépítettünk, Sándor remek kiugratása után Ludasi 15 méterről a hálóba bombázott, 2-1.

Ezen a héten – az edzések mellett – már a harmadik felkészülési meccset játszotta csapatunk, s ez ezúttal meg is látszott teljesítményünkön. Játékosaink ólomlábakon mozogtak, s ugyan a szívük vitte előre őket, végül vereséget szenvedtünk.

A jövő héten újabb két felkészülési találkozó vár Huszák Géza tanítványaira, szerdán, majd szombaton is pályára lépnek.