Érd-Jászberényi FC 0-0

Ma délben újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára csapatunk. Ezúttal az NB III. Nyugati csoportját négy pont előnnyel vezető, a Ferencváros partnercsapataként működő Érd vendégei voltunk.

Érd-Jászberényi FC 0-0

Érd, műfüves-pálya:

Érd: Kertész F. – Gál Sz., Bozsoki, Csiszár (Ebedli) – D’urso, Csala (Kertész B.) – Májer, Gera D., Koós, Valenta – Pál Sz. Vezetőedző: Limperger Zsolt.

JFC: Csutorka – Micskó (Borbás), Ágoston, Papp P., László (Drávucz) – Szabó T. (Kurunczi) – Szemere (Nagy Sz.), Szöllősi, Ludasi (Palcsó), Pálinkás – Boricc (Kónya). Vezetőedző: Német Gyula.

Ragyogó napsütésben, de hűvös időben jó iramú meccset vívott csapatunk az NB III Nyugati csoportjának listavezetőjével. Az első félidőben egyértelműen irányítottuk a mérkőzést, ám hiába sikerült időnként az érdi védelem mögé kerülni, az utolsó passzokba hiba csúszott. A térfélcserét követően már a hazaiak is eljutottak a kapunkig, de Csutorka Márknak csak a 70. perc körül kellett először védeni. A második félidőben hét(!) 2001 után született fiatalunk is a pályán volt – Borbás Martin és Kurunczi Gábor még csak 15 évesek -, ám ennek ellenére teljesen kiegyenlített meccset vívtunk vendéglátóinkkal.