Ennyivel tartozok a klubnak …

Lassan két hete, hogy megkezdte csapatunk a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére. A napi edzések mellett szombaton már edzőmeccsen is pályára lépnek Német Gyula vezetőedző tanítványai. A felkészülés menetéről házi gólkirályunkat faggattuk.

  • Nem lehet azt mondani, hogy eseménytelenül teltek volna az elmúlt hetek – felelte honlapunk érdeklődésére az őszi idényben kilenc gólt szerző Pálinkás Gergő. – Nagy volt a mozgás keretben, így tulajdonképpen egy új csapat formálódik a felkészülés alatt.

Több kezdőjátékos távozott januárban a klubtól …

  • Való igaz, meghatározó játékosok mentek el, de úgy gondolom, tehetséges fiatalok érkeztek a helyükre, akik most bizonyíthatják rátermettségüket.

Mint a keret leggólerősebb tagján, mekkora a teher most rajtad?

  • Nem teherként fogom fel, hiszen mégis csak játék a futball, melyet élvezni akarok. Sokkal inkább kihívásként fogom fel, hogy minél eredményesebbek legyünk csapat szinten és természetesen egyénileg is.

Hol tartunk az erőgyűjtésben?

  • Hát nem unatkozunk. Hétfőn és csütörtökön Panyi Csaba irányításával kimondottan erőfejlesztő gyakorlatokat végzünk, de azért minden edzésen előkerül a labda. A hét végékre eléggé “macskásak” lesznek a lábak, de azért már nagyon várjuk a felkészülési meccseket.

Még egy utolsó kérdés. Meghatározó játékosok távoztak csapatunktól, nyilván mint házi gólkirálynak neked is volt ajánlatod …

  • Nem titok, engem is kerestek, de tavaly nyáron annyi segítséget kaptam a JFC-től, a klub vezetőitől, hogy nem éreztem volna sportszerűnek, ha most veszem a kalapom. Ennyivel tartozom a nekem segítőknek. Nyilván, ha a bajnokság végeztével a magasabb osztályból megkeresnek, elgondolkodok az ajánlaton.

Csapatunk január 25-én, Dabason játssza idei első felkészülési meccsét. A találkozó 11 órakor kezdődik.