Ennyit ér egy megállapodás …

Unrecognizable businessman tearing the contract papers

Nagy örömmel jelentettük be június 22-én, hogy elfogadta ajánlatunkat a 25 éves, Debrecenben nevelkedett, majd a Vasasban és Mezőkövesden is megfordult Engel Alex és a Kazincbarcika helyett a 2018-19-es idényben a Jászberényi FC-t erősíti. Annak rendje és módja szerint megállapodtunk vele, kezet adott rá elnökünknek. Már az első napokban bekapcsolódott az Arany László vezette felkészülési munkába és múlt csütörtökön pályára is lépett a Monor elleni találkozón. Természetesen tagja volt az hétfőn ausztriai edzőtáborba utazó keretnek is …

Ehhez képest a hétfői indulás előtt arról tájékoztatta klubunkat, hogy meggondolta magát és még sem kíván Jászberénybe szerződni. A magyar futballtársadalom meglehetősen szűk, így hozzánk is villámgyorsan eljutott annak híre, hogy egy NB II-es klub környékezte meg, nálunk lényegesen jobb feltételeket ígérve. Szokványos esetben, egy tőlünk távozó játékosnak ilyenkor azt szoktuk írni, hogy “további pályafutásához sok sikert kívánunk”. Most ettől eltekintünk, csak azt kívánjuk Engel Alexnek, hogy kerüljön hasonló helyzetbe, mint amilyenbe ő hozta klubunkat sportszerűtlen távozásával!

Az szinte már csak mellékes információnak tűnik leforrázott csapatunk számára, hogy annak rendje és módja szerint megérkezett Niederöblarnba és ideális körülmények között folytatja felkészülését.