Ennél többet tudunk …

Rosszul kezdődött csapatunk számára a 2020-as esztendő, első tétmeccsünkön, vasárnap csúnya, az utóbbi évek legsúlyosabb vereségbe futottunk bele. Ezúttal szándékosan nem vezetőedzőnket, Német Gyulát faggattuk az okokról – hiszen számára is mélyütéssel ért fel a 6-1-es vereség -, hanem a találkozó a lelátóról végig “szenvedő” dr. Gottdiener Lajost.

  • Biztos vagyok benne, ennyire nem gyenge a csapat, ennél azért sokkal többre képes, mint amit vasárnap, Miskolcon produkált – osztotta meg gondolatát honlapunkkal klubunk elnöke. – Rosszul, szervezetlenül futballoztunk, hátsó alakzatunk sajnos átjáróház volt, s a hazaiak az első csapathoz télen szerződtetett két villámgyors idegenlégiós szélsőjükkel teljesen “leamortizálták” védelmünket. Nyilván nem tett jót, hogy kapusunk, Csutorka Márk megsérült az első percekben, s mielőtt lett volna alkalmunk lecserélni, már gólt is kaptunk. Próbáltunk játszani, nem arról volt szó, hogy nem léptük át a felezővonalat, hiszen kapufákat rúgtunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de míg mi elhibáztuk a ziccereket, a diósgyőriek kegyetlenül kihasználták hibáinkat. Rosszul és lassan zártunk vissza, a kapott gólok után pedig egyre kedvetlenebbé váltunk.

A kis-Diósgyőr után a hét végén már jön is az újabb fakó, a kis-Loki …

  • Ennyire gyáván még egyszer nem futballozhatunk. Miskolcon elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottunk, szombaton itt a lehetőség, hogy feledtessük a bajnoki nyitányon látottakat. Hiszem, hogy ennél sokkal több van a csapatban.

A hét végén a március 15-i nemzeti ünnep miatt szombaton rendezik a bajnoki összecsapásokat.