Engel Alex kék-fehérbe öltözött

Megvan első nyári új szerzeményünk! A Debrecenben nevelkedő, majd egy-egy évet a Vasasnál, illetve Mezőkövesden eltöltő, legutóbb a Kazincbarcika NB II-es együttesét erősítő Engel Alex elfogadta klubunk ajánlatát és miután aláírta szerződését, már be is kapcsolódott az Arany László dirigálta felkészülési munkába.

A 25 esztendős Engel Alex a 2013-14-es idényben a Vasas meghatározó tagja volt. Huszonnégy tétmérkőzésen lépett pályára a piros-kékek színeiben és balhátvédként kétszer – a Kisvárda, illetve a Balmazújváros ellen – is a kapuba talált. Ugyan mezőkövesdi időszaka kevésbé volt sikeres, ám a Kazincbarcikát első évében NB III-as bajnoki címhez segítette – Farkas János csapattársa volt -, majd a júniusban véget ért szezonban, a másodosztályban is 23 összecsapáson kapott lehetőséget szakvezetőitől. A Zalaegerszeg (2-0) és a Szeged (1-1) ellen pontokat érő góljaival sokat tett azért, hogy a borsodi alakulat kiharcolta a bent maradást az NB II-ben.

A bal oldalon bevethető játékossal gyorsan sikerült megegyeznie klubunk elnökének, Dr. Gottdiener Lajosnak, az aláírást egy kézfogással is szentesítették.