Élvonalbeli kerettel jön a Barcika

A hét végén a harminckettedik fordulóval folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk szombaton 18 órakor az első helyét múlt héten bebiztosító Kazincbarcikát fogadja.

– Bár igazi tétje sajnos már nincs a holnapi rangadónak, azért presztízsmeccs lesz a javából – felelte honlapunk érdeklődésér csapatunk vezetőedzője, Gelei Károly. – Szeretnénk a második helyre odaérni a bajnokság végén, ehhez pedig kellenek a pontok. Lékó Gergőre múlt heti kiállítása miatt a két soron következő meccsen nem számíthatok és néhányan kisebb, nagyobb sérüléssel is bajlódnak, de aki pályára lép, az mindent el fog követni a győzelem érdekében.

A vendégek számára már tényleg nincs tétje az összecsapásnak. A borsodi alakulat kiegyensúlyozott szereplésének köszönhetően megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet. A kék-sárgák kerete hemzseg a rutinos futballistáktól: a kapus Somodi Bence évekig Angliában pallérozódott, a gólkirály-jelölt Farkas János pályafutása során nem csak az élvonalban, de számos jegyzett magyar csapatban is megfordult (Tatabánya, Siófok, Sopron, Mezőkövesd), Faggyas Milán és Dan Marius Constantinescu a Honvédban, Kardos Norbert és Engel Alex a Debrecenben lett futballista, Lipusz Norbert és Odrobéna Péter éveket töltött az NB I-ben (Dunaújváros, Diósgyőr, Kaposvár, illetve Vasas, Nyíregyháza), míg Bene Attila NB II-es válogatott is volt. Ilyen keret ellen nehéz felvenni a versenyt egy NB III-as csapatnak.

A szombaton 18 órakor kezdődő rangadót Pillók Ádám vezeti, segítői Sándor Zoltán és Török Katalin lesznek.