Élveztük a játékot

Mint tegnap este beszámoltunk róla, csapatunk az NB I-es Mezőkövesd otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzésen és 4-1-es vereséget szenvedett. A találkozót követően a hazaiak szakvezetője, az egykori szövetségi kapitány, Pintér Attila elismerőleg beszélt együttesünkről. És nem csak ő …

Számunkra az eredmény most egyértelműen másodlagos volt, így alaposan “felforgatott” gárdával léptünk pályára – kezdte értékelését csapatunk vezetőedzője, Gelei Károly. – Bár kikapni soha nem jó, ennek ellenére meg kell dicsérnem a fiúkat. Volt egy rossz tíz percünk az első félidő hajrájában, akkor kaptunk három gólt, de azon kívül kimondottan jól és szervezetten futballoztunk. Pedig új taktikai elemeket próbáltunk ki, más szerkezetben is játszottunk, mi több, számos fiatal is szerephez jutott, mégis jól néztünk ki. Azt kértem a srácoktól, nyugodtan, minden teher nélkül játszanak, próbálják meg élvezni a futballt. Megtették. Úgy érzem, a felkészülési meccs elérte célját. Köszönet a mezőkövesdieknek, hogy ismét minket választottak edzőpartnerül.

Csapatunkra a hét végén újabb nehéz feladat vár, szombaton a feljutás első számú esélyeséhez, a táblázat második helyén tanyázó Kazincbarcikához látogat.