Elnöki utasítás!

A koronavírus járvány miatt hozott kormányrendeletek a sport, a labdarúgás résztvevői is érintik. Ezen intézkedésekhez kapcsolódva klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos az alábbi utasítást hozta:

Az iskolák általános bezárása miatt a hétfői naptól határozatlan időre felfüggesztem az utánpótlás játékosok edzéslátogatását! Kérem az edzőket a fenti rendelkezés szigorú betartására. Semmilyen csapat vagy egyéni képzés tartására a klub által működtetett sportlétesítményekben nincs lehetőség!!!

Az edzők – Panyi Csaba erőnléti és koordinációs edzőnk ajánlása alapján – írjanak fel egyéni edzésprogramot a játékosok számára, melyet a formában tartás érdekében lehetőség szerint végezzenek el.

A felfüggesztés időtartama alatt edzőink csak a legindokoltabb mértékben látogassák sportlétesítményeinket! Természetesen ez nem vonatkozik a napi teendőiket intéző vezetőkre (Kis-Németh Albert, Kövér László Géza, Nagy Anita, Tóth János), illetve a létesítményeket fenntartó és irodai személyzetre.

Fenti elnöki döntés egyelőre nem érinti a felnőtt csapat edzésprogramját, mivel jelenleg (március 15-én) még úgy áll, hogy az NB III-as bajnokság folytatódik.

Ennél fogva a felnőtt kerethez tartozó utánpótlás korú játékosainknak továbbra is látogatniuk kell edzéseinket!

Kérek mindenkit a fentiek teljes körű betartására és betartatására!

Jó hétvégét kívánok mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

dr. Gottdiener Lajos, a JFC elnöke